6. MS Community BiH Konferencija “Feel like IT”

30 aug
Rok prijave 14.09.2017

Pred nama je šesto izdanje sada već tradicionalne MS Community konferencije u Bosni i Hercegovini, koja će se ove godine održati u petak, 15. septembra, u Hotelu Hills Sarajevo.

Uz podršku Microsofta BiH i partnerskih kompanija, ovu konferenciju organizuje MS Community BiH, neprofitno udruženje sa svojim aktivnim ograncima u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru, čija je primarna namjena razmjena znanja i iskustava između Microsoft orijentisanih korisnika, administratora, inženjera, programera i partnera u Bosni i Hercegovini, kao i svih IT entuzijasta. Udruženje aktivno djeluje već 10 godina i do sada je organizovalo brojne prezentacije, edukacije i događaje tehničkog karaktera, uz kontinuiranu podršku Microsofta BiH kao i nekoliko IT kompanija iz BiH.

Konferenciju su u sklopu MS Community Bosne i Hercegovine 2012. godine pokrenuli i osnivači samog MS Community udruženja, Damir Dizdarević i Enis Šahinović, a u proteklih 5 godina konferencija je sa aspekta učesnika, dostupnih predavanja i predavača višestruko narasla, što nam predstavlja posebno zadovoljstvo. Danas, MS Community konferencija predstavlja jedan od značajnijih IT događaja u BiH i zajedno sa MSNetwork konferencijom mjesto na kojem se okuplja velika većina IT tržišta u BiH.

Od svog prvog izdanja pa do danas, cilj konferencije bio je da na jednom mjestu okupi najbolje predavače o Microsoft platformi i rješenjima iz cijele regije, dokazane profesionalce i MVP-ove, koji su u mogućnosti da prezentiraju aktuelan i zanimljiv sadržaj za učesnike konferencije, te da se kroz druženje sa predavačima, organizatorima, partnerima konferencije i samim učesnicima omogući razmjena znanja i iskustava.

Registrujte se.

FB Event

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments