5. Business cafe u Banjaluci: Mladi i uspješni, moguće je, sada i ovdje

28 jun

 

Golden office d.o.o. najavljuje 5. Business café koji će se održati u sjajnom ambijentu Jevrejskog kulturnog centra “Arie Livne” u Banjaluci  4. jula sa početkom u 19,30 sati.

Govornici 5. Business café-a su Boris Tomić, generalni direktor Patrol taxija Banja Luka, zatim Ljiljana Vukelić, izvršni direktor Prijedorčanke d.d. iz Prijedora (brend Gazdina rakija) i Maja Miljević, Executive Assistant u NSoft-u d.o.o. i vlasnica brenda Zdrava logika Banja Luka.

Ovi mladi menadžeri govoriće o tome kako je moguće uspjeti sada i ovdje uprkos svima i svemu, što je jedna od osnovnih poruka Business cafe-a. Sve troje su uspješni mladi ljudi koji su svojim idejama, kreativnošću i vrijednim i istrajnim radom stigli tu gdje su sad. Otkriće nam kako su to postigli na našem predstojećem druženju.

Inspirativni govornici učiniće i ovaj, peti po redu, Business cafe nezaboravnim druženjem, a nakon formalnog dijela uslijediće neformalni networking s ciljem poslovnog umrežavanja i povezivanja, jer na dugoročnom planu nema ništa značajnije od networkinga.

Business cafe druženja već su poznata po ugodnoj atmosferi i sjajnim druženjima, i to ne samo kod nas već u cijelom regionu, tačnije u 7 država.

Na petom po redu Business cafe-u naše goste očekuju brojne nagrade. Požurite i obezbijedite svoje ulaznice na vrijeme.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 25,00 KM i možete ih obezbijediti putem e-maila: [email protected] ili telefonski na 066/003-632.

Još informacija očekuje vas na linku.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Hocu.ba praksa