4. konferencija u Tuzli ”Ja sam junak svoje zajednice”

8 dec

Fondacija tuzlanske zajednice, u okviru programa Omladinske banke, organizuje konferenciju pod nazivom ‘’Ja sam junak svoje zajednice’’ koja će se održati u subotu 9. decembra 2017. godine u KŠC ‘’Sv. Franjo’’ u Tuzli sa početkom u 11:00h.

Konferencija ‘’Ja sam junak svoje zajednice’’ predstavlja finalni događaj uspješno realizovane kampanje “Budi junak svoje zajednice“ koja je udružila mlade aktiviste, biznise, individualne donatore i lokalne vlasti.

Podsjećamo da je u okviru kampanje ‘’Budi junak svoje zajednice’’ podržano 9 inicijativa mladih aktivista sa područja tuzlanskog kantona sa više od 30000 KM, obezbjeđenih od strane Fondacije tuzlanske zajednice, 18 kompanija i preko 100 individualnih donatora.

Konferencija ‘’Ja sam junak svoje zajednice’’ ove godine donosi panel diskusiju, sajamsko izglaganje te radionice i predavanja.

Na konferenciji se očekuje prisustvo više od 120 mladih osoba iz 5 opština, uključujući nosioce omladinskih inicijativa kao i predstavnike biznisa koji su podržali ovu kampanju.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments