BiHdiaFor2018 – biznis forum bosanskohercegovačke dijaspore

10 jul

U INTERA Tehnološkom Parku održat će se peti po redu Biznis forum bosanskohercegovačke dijaspore – BiHdiaFor2018. INTERA TP ove godine je suorganizator foruma zajedno s Biznis centrom bh. dijaspore (Diaspora Business Center) koji čini dio Grupacije Naša perspektiva uz podršku USAID projekta „Diaspora Invest“.


Biznis forum bosanskohercegovačke dijaspore je najveći poslovni skup s članovima zajednice dijaspore u Europi. Skup nudi jedinstvenu priliku domaćim gospodarstvenicima za umrežavanje i sklapanje potencijalnih poslova s uspješnim gospodarstvenicima iz dijaspore.
Ovaj, peti po redu, forum bosanskohercegovačke dijaspore, pored toga što će ugostiti brojne bitne predstavnike poduzetničkog svijeta, omogućit će Vam i da saznate na koji način možete pristupiti kreditima namijenjenima BiH dijaspori, ali i spoznate prave potencijale dijaspore za investiranje u BiH. Bit će ovo i izvrsna prilika za upoznavanje s USAID-ov programom savjetodavne, tehničke i financijske podrške investitorima iz dijaspore.

Ciljevi ovogodišnjeg foruma su:
stimuliranje investicija i poslovne suradnje s hercegovačkom dijasporom i
prezentiranje hercegovačke regije kao atraktivne investicijske destinacije.

Kako biste se registrirali za forum, potrebno je popuniti sljedeći obrazac.

Također, u cilju lakše uspostave suradnje i pružanja podrške realizaciji Vaših investicija u BiH, zamolit ćemo Vas da popunite sljedeći upitnik, čak i ako niste u mogućnosti prisustvovati forumu.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 065 766 882 ili mailom [email protected].

Datum održavanja foruma: 25.07.2018.godine.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments