3. Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva

4 maj

Spremni za najkreARTivniji vikend u godini?
Mi jesmo!

13. i 14.5. – ovo su datumi koje već danas u svom rokovniku trebate rezervirati za najkreARTivniji vikend u godini. Naime, treće izdanje Festivala MODAMO.kreARTiva ove godine se održava ispod kreativnog šatora koji će se prostirati na platou BBI centra.

Upravo na našem Festivalu izložbenog i prodajnog karaktera želimo svim bh. kreARTivcima omogućiti da domaći proizvod nametnu pred uvoznim i na taj način ih potaknuti da budu što kreARTivniji u dizajniranju i što kvalitetniji u izradi svojih proizvoda. Naravno, kroz Festival želimo i pokazati koliki potencijal leži u domaćoj kreativnoj industriji.

U suradnji s Intera Technology Park i uz podršku United States Embassy to Bosnia and Herzegovina uspjeli smo u naumu da u centru Sarajeva podignemo naš kreARTivni šator!
Na naše iznimno zadovoljstvo, sve posjetitelje dočekati ćemo na adresi Trg djece Sarajeva, točnije na platou BBI centra u kreARTivnom šatoru koji će se prostirati na čak 400 kvadratnih metara, gdje će vam svoje radove predstaviti čak 60 domaćih dizajnera!

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments