12. multidisciplinarna naučno-stručna konferencija “Studenti u susret nauci – StES 2019”

24 sep

U novembru 2019. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci održaće se 12. multidisciplinarna naučno-stručna konferencija Studenti u susret nauci – StES 2019 sa međunarodnim učešćem. Ova konferencija je sjajna prilika za predstavlјanje naučno-stručnih dostignuća studenata širom svijeta.

Skup će se održati u Banjoj Luci od 28. do 30. novembra 2019. godine. Zadovolјstvo nam je da Vas pozovemo da učestvujete na StES-u, razmislite o radu koji biste prezentovali i upustite se u svijet nauke i istraživanja. Na stručno-naučnu konferenciju mogu da se prijave studenti osnovnih, master i doktorskih studija, kao i mladi istraživači do 30 godina starosti. Studenti u susret nauci – StES sa međunarodnim učešćem je vodeća naučno-stručna konferencija studenata, multidisciplinarnog karaktera, u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci.

Cilј StES konferencije je da se prikažu naučna i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi, te da se odrede pravci dalјeg istraživanja. Konferencija StES je prilika da se unaprijedi naučno-istraživački rad studenata, promoviše naučni duh akademske zajednice, razmjenjuju mišlјenja i sklapaju nova prijatelјstva.

Za sve učesnike konferencije obezbijeđeni su besplatan smještaj i hrana.

Sve informacije u vezi sa temama, prijavom i dr. možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije: http://stes.unibl.org/.

(Visited 155 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević