11. multidisciplinarna naučno-stručna konferencija u Banjoj Luci: Studenti u susret nauci – StES 2018

3 okt
Rok prijave 31.10.2018

U novembru 2018. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci, održaće se 11. multidisciplinarna naučno-stručna konferencija Studenti u susret nauci – StES 2018 sa međunarodnim učešćem, nova prilika za predstavljanje naučno-stručnih dostignuća studenata širom svijeta. Skup će se održati u Banjoj Luci, od 29. novembra do 1. decembra 2018. godine.

Na stručno-naučnu konferenciju mogu da se prijave studenti osnovnih, master i doktorskih studija, kao i mladi istraživači do 30 godina starosti.

Studenti u susret nauci – StES sa međunarodnim učešćem je vodeća naučno-stručna konferencija studenata, multidisciplinarnog karaktera, u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci. Cilj StES konferencije je da se prikažu naučna i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi, te da se odrede pravci daljeg istraživanja.
Konferencija StES je prilika da se unaprijedi naučno-istraživački rad studenata, promoviše naučni duh akademske zajednice, razmjenjuju mišljenja i sklapaju nova prijateljstva.

Ove godine, od ukupno šest naučnih oblasti koje konferencija obuhvata, tri (prirodne, društvene i humanističke nauke) će imati zadatu temu.

  • PRIRODNE NAUKE – Nauka u službi čovjeka
  • DRUŠTVENE NAUKE – Evropske (dez)integracije
  • HUMANISTIČKE NAUKE – Postidentiteti

Kotizacija za učešće na konferenciji iznosi: 40,00 KM

Više informacija

(Visited 111 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments