1. Sajam omladinskog rada i organizovanja Banja Luka – SOROBaL1

28 jan

Savjet omladinskih organizacija Banja Luka uz partnerstvo Omladinskog savjeta Republike Srpske i finansijsku podršku Grada Banja Luka organizuje manifestaciju „1. Sajam omladinskog rada i organizovanja Banja Luka – SOROBaL1“ koja će se održati u petak, 29. januara 2016. godine u Domu omladine Banja Luka u periodu od 11 do 17 časova. 

Cilj manifestacije je da promoviše omladinski rad u organizacijama Grada Banja Luka. Promocijom omladinskog rada i organizovanja podstiče se veći broj mladih ljudi našeg društva da se uključe, čim slijedi njihov lični doprios, a ličnim progresom pojedinaca, gradi se i bolja zajednica.

Cilj održavanja Sajma je promocija omladinskog rada i organizovanja, promocija rada i povećanje vidljivosti omladinskih organizacija i organizacija za mlade sa lokalnog i republičkog nivoa, kao i njihovo umrežavanje i uspostavljanje međusobne saradnje.

Posjetioci ove manifestacije će imati priliku da se upoznaju sa radom preko 20 vodećih omladinskih organizacija, organizacija za mlade, studentskih organizacija i republičkih omladinskih organizacija sa sjedištem u Banjoj Luci. Oni će na Sajmu predstaviti svoje aktivnosti i projekte, te mogućnosti za volontiranje u istima.

U sklopu 1. Sajma omladinskog rada i organizovanja Banja Luka u amfiteatru Doma omladine Banja Luka biće održane sljedeće prezentacije:

14:00 – 14:30 Omladinski centri – nosioci omladinskog rada

14:30 – 15:00 7 razloga zašto biti omladinski aktivista

15:00 – 15:30 Kako omladinski rad pomaže pri zapošljavanju ?

15:30 – 16:00 o Elektronski mediji u službi omladinskog aktivizma

Ovim putem pozivamo sve mlade i zainteresovane da posjete 1. Sajam omladinskog rada i organizovanja Banja Luka – SOROBaL1 i na taj način učine prvi korak ka uključivanju u omladinski aktivizam i organizovanja.

Više informacija na: [email protected].

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin