SPARK događaj: Naučite kako pokrenuti i organizirati vlastiti hardware-ski startup

22 okt
Naziv: SPARK događaj: Naučite kako pokrenuti i organizirati vlastiti hardware-ski startup
Datum: 29.10.2015
Vrijeme: 15:45 - 20:00
Mjesto: SPARK poslovni park Mostar
Opis:

Dan održavanja (29.10.) našeg Hardware Startups događaja se bliži, a samim time imamo i više informacija za vas. Ukoliko želite naučiti kako pokrenuti i organizirati vlastiti hardware-ski startup, onda definitivno ne smijete zaobići ovaj event.

Najprije se želimo pohvaliti našim govornicima, a okupili smo zbilja odličnu ekipu iz svih područja vezanim za hardware-ske startupe. Nakon službenog otvaranja, predstavnik Microsofta BiH, Admir Tuzović, svim prisutnima će predstaviti načine na koje Microsoftove tehnologije možete koristiti u pokretanju svog HW startupa. Ukoliko redovito pratite SPARK, onda ste već upoznati s radom našeg startupa NHome, a član tima i web developer Ivan Filipović će s vama podijeliti kako izgleda njegov prosječan dan u SPARKu. Nakon njega na raspored dolazi naš gost iz Estonije Aleksander Tõnnisson, osnivač akceleratora za hardware-ske startupe BuildIt. Svoja iskustva sa robotikom podijelit će Stevica Kuharski iz Hrvatske, koji je ujedno razvio i prvi hrvatski kućni robot Alamo (Ombotics).

Naše druženje ćemo završiti panel diskusijom na temu “Usporedba hardware-skih i software-skih startupa”, a osim predavača, u diskusiji će sudjelovati i predstavnici informatičkih fakulteta iz Mostara Emina Junuz (FIT) i Tomislav Volarić (FPMOZ).

Službeni SPARK telefon Eronet je omogućio besplatno sudjelovanje na događaju, no broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto prijavom preko naše aplikacijske forme do 26.10.

(Visited 158 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Admin