Mikser House Sarajevo – Opening Event

30 avg
Naziv: Mikser House Sarajevo – Opening Event
Datum: 08.09.2017
Vrijeme: 18:00
Mjesto: Sarajevo
Opis:

08. septembra Mikser House Sarajevo otvara svoja vrata. Jedva čekamo da podijelimo sa vama naš dosanjani san – Kuću za sve naše ljude…

Prvo u 18:00h otvaramo Balkan Design Shop, a potom ćemo u 19:00h sa prijateljima iz Međunarodnog komiteta Crvenog krsta otvoriti galeriju Frederic Maurice. Onda se selimo u naš “event space” gdje ćemo, sa našim dragim gostima, od 20:00 uživati u koncertu Dječije filharmonije sastavljene od divnih mladih muzičara iz Zagreba, Beograda, Skoplja i Sarajeva, na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kolundžijom. Pored klasičnog repertoara, uživaćemo i u prepoznatljivim numerama filmske muzike. Ta djeca su čudo!

U 22:00 otvaramo vrata “event spacea” za sve prijatelje Miksera koji nisu uspjeli dobiti pozivnicu, i častimo vas koncertom najvećeg svijetskog mega cara Ramba Amadeusa. Oko ponoći, kada đavoli i anđeli vode bitku oko spavanja, snove rastjeruje urnebesni umjetnički DJ dvojac Uroš Đurić i Žika Todorović.

Uz Đavola i Anđela ulazimo u novi dan, 9. septembar, u kojem nas čeka prvi komercijalni program Mikser Hose Sarajevo, a prvi rif na svom terenu će u 21:00 odsvirati najpotentniji progresivni sarajevski bend SKROZ. Nakon Adnana Šarana i ekipe, i nakon skoro 2 godine od posljednjeg nastupa u Sarajevu, na scenu izlazi Damir Urban & 4.

Ulaznice za prvi komercijalni projekat Mikser Housea Sarajevo – koncert SKROZ i Urban & 4, možete nabaviti od 11.08. na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba! Cijena ulaznice za prvih 200 kupaca iznosi 15 KM.

(Visited 122 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Admin