Zdrav slatkiš iz Srbije u prestižnom Jelmoliju

27 apr

Jedna od najstarijih i najpoznatijih robnih kuća na svetu, Jelmoli u Cirihu, od juče je u svoj redovni asortiman hrane ulistala srpski startup Happy Honey iz Beograda koji proizvodi zdrav slatki namaz od sirovog, nezagrevanog meda koji je hladnopresovan sa prirodnim dodacima: organskog đumbira, organskog kakaa, maline, kajsije i šljive.

Proizvod pored prirodne fruktoze i glukoze, sadrži sve one dobre sastojke koje su pčele ostavile u košnici u vidu enzima, aminokiselina i proteina koji su u potpunosti sačuvani nezagrevanjem.

Nakon velikog uspeha u Srbiji gde je samo za pola godine svojom inovacijom ovaj mladi tim osvojio lokalne trgovinske lance i prodavnice zdrave hrane, potvrda kvaliteta je stigla sa najzahtevnijeg tržišta hrane na svetu. Za ovaj uspeh presudni su bili jedinstvena receptura proizvoda, moderni dizajn, kao i potvrda kvaliteta u vidu naprednih analiza meda iz nemačke laboratorije u Bremenu.

Maloprodajna cena ovog zdravog slatkiša sa ukusima iznosiće 9.99 švajcarskih franaka, što je još jedna potvrda da srpski proizvodi imaju prilike da se na zahtevnim tržištima pozicioniraju u srednjem i premijum segmentu.

Bizlife.rs

(Visited 166 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments