Uspješno održan 24-satni Inspire & Innovate Hackathon

8 mar

U coworking prostoru SPARKa, u trajanju od 24 sata bez prestanka, od 16 sati u petak, (3.3.2017.) do 16 sati u subotu (4.3.2017.) uspješno je održano kreativno natjecanje Inspire & Innovate Hackathon.

inspire-innovate-hackathon-spark

Riječ je o jednodnevnom programerskom maratonu na kojem su timovi vrijedno radili na razvoju vlastitih ideja i to puna 24 sata. Organizatori su se pobrinuli da natjecateljima ništa ne nedostaje pa su osigurane dostatne količine hrane i pića kako bi svi izdržali dugotrajan i nimalo lagan tempo rada, a nakon toga, i prezentiranje svojih projekata. Događaj je okupio tridesetak natjecatelja u ukupno sedam timova.
Prva tri mjesta osvojili su vrijedne novčane nagrade (2000 KM, 1500 KM i 1000 KM) za sav uloženi trud, treće mjesto je osvojilo i kameru Rollei Actioncam 425 (poklon od SYNC-a), a također imaju mogućnost ulaska u SPARK startup program. Ovo su naši pobjednici i njihove ideje:
1. S-Fit (sustav automatskog praćenja vježbanja – pametne sprave)
2. Innovate AR (mobilna aplikacija za pregled modela u 3D proširenoj stvarnosti)
3. Zelena kap (pametna kanta za smeće)

Organizatori i partneri Hackathona iznimno su zadovoljni odazivom sudionika i kvalitetom ponuđenih rješenja, a cjelokupan događaj je podržan od strane Vlade Švicarske kroz projekt MarketMakers.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments