Uskoro počinje Coca-Colina podrška mladima u Bihaću

26 maj

Od 04. do 06. juna Bihać će biti domaćin realizacije programa Coca-Colina podrška mladima u Bosni i Hercegovini. Program realizuje Coca-Cola HBC B-H Sarajevo u okviru svojih projekata podrške razvoju mladih, a uz podršku partnerskih organizacija i institucija, u deset bosanskohercegovačkih gradova i općina.

Povezana slika

Nezaposlenim pojedincima, motiviranim da nauče kako da se istaknu na tržištu rada, kroz ovaj program omogućeno je učenje životnih i poslovnih vještina neophodnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada.
Nakon radionica u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci, Livnu došao je red na Bihać.

Projekt Coca-Colina podrška mladima u BiH i ove godine polaznicima pruža priliku da razvijaju lične i poslovne vještine te steknu kvalitetne i praktične kompetencije neophodne za savremeno tržište rada. Pod sloganom „Nauči, primijeni, kreni“ program je osmišljen da prepoznaje, razvija, osnažuje i motiviše na uspjeh učesnike čineći ih konkurentnijim.

Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje

Kroz trodnevni program radionica uz vrhunske profesionalce i mentore, Coca-Colina podrška mladima  omogućit će priliku mladim ljudima da razvijaju i usavrše poslovne i lične vještine, te steknu kompetencije koje će im pomoći da brže i lakše dođu do  zaposlenja.

Za više informacija posjetite link

 

(Visited 208 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments