Unija studenata Univerziteta u Bihaću

17 dec

Unija studenata Univerziteta u Bihaću – USUB je osnovana 1998 godine, kao jedino, krovno, legalno i legitimno, demokratski organizirano udruženje sa ciljem da zastupa, predstavlja, promoviše, štiti i ostvaruje interese i prava studenata, te doprinese poboljšanju studijskih i socijalnih odnosa, kao i da razvija druge interesne aktivnosti studenata Univerziteta u Bihaću.

Unija studenata čine asocijacije fakulteta, visokih škola i pridruženih članica. Djeluje u interesu razvoja i napretka kvaliteta studija i studentskog standarda na Univerzitetu u Bihaću.

USBIHAĆ

Svaki aktivan student Univerziteta u Bihaću ima pravo da bude biran u organe USUB-u, a organi Unije studenata su:

USUB želi da u svakom trenutku i u pravom smislu funkcioniše sistem komunikacije i rada jer postoji zbog studenata i služi studentima.

USUB želi da otkloni strahove i zadovolji potrebe studenata, da bude pravi servis studentima u rješavanju problema i realizaciji projekata, da iskreni rad i trud rezultira kolektivnom studentskom srećom i zadovoljstvom.

USUB želi da timski sa studentima i Univerzitetom sustigne zaostatke u reformi obrazovanja ali i da poboljša uslove rada i kvalitetu studiranja i studentskog standarda na Univerzitetu.

 
Kontakt:

Adresa: Pape Ivana Pavla 2/II,

77 000 Bihać, Bosna i Hercegovina

Tel:  +387 37 222 022
Fax: +387 37 222 022
E-mail: [email protected]
Web: www.unbi.ba

(Visited 313 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments