U BiH se ipak može uspjeti: Mladi bračni par iz Cazina pored studija razvio uspješan biznis

26 dec

Mladi bračni par iz Cazina Eldina i Adijan Salkić na studiju u Sarajevu, odlučili su pored svojih studentskih obaveza da počnu da se bave ručnom izradom torbi, što je pohvalno i…

Mladi bračni par iz Cazina Eldina i Adijan Salkić na studiju u Sarajevu, odlučili su pored svojih studentskih obaveza da počnu da se bave ručnom izradom torbi, što je pohvalno i zbog čega smo se odlučili da pišemo upravo o njima, kako bismo ukazali na uspješnost naših Cazinjana ma gdje oni bili.

Njihova ideja nije proizišla slučajno. Dugo su razmišljali šta je to što nedostaje u njihovom rodnom gradu Cazinu, i shvatili su da ono što se najmanje njeguje jeste ručni rad. Ponukani tom idejom odlučili su se na ručnu izradu torbi, idealnih za svaku ženu u kombinacijama koje god požele. Ovo je pozitivan primjer kojeg bi trebali slijediti svi mladi ljudi, te pored svojih primarnih obaveza trebali bi pronaći vrijeme za aktivnosti u kojima će uživati a koje će isto tako koristiti drugim osobe i u kojima će te druge osobe uživati. Njihove radove možete popratiti na njihovoj Facebook stranici Reticules bags kao i na profilu Eldina Reticules odabrati nešto za Vas ili nekog Vama bliskog.

Za sve koji žele kupiti ili nekon pokloniti predivan primjerak ženske torbe, za sve informacije možete kontaktirati putem Facebook stranice Reticules Bags.

Cazin.net

(Visited 469 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments