Treća konferencija “Positive Vibes Banja Luka” ispunila sva očekivanja!

22 jun

Inovacioni centar Banja Luka je zajedno sa coworking prostorom Qlab jučer održao treću po redu Positive Vibes Banja Luka konferenciju. Na konferenciji su nam se predstavili mladi iz svijeta preduzetništva koji su svoje ideje razvili u uspješan biznis, mladi koji su pokrenuli svoje StartUp-e i oni koji su svoje zaposlenje pronašli u IT sektoru.

Jedan dio konferencije je bio posvećen djeci uzrasta od 11 godina, koji su svoje preduzetničke ideje prezentovali publici.

Na konferenciji je učestvovalo preko 100 učesnika, koji žele da svoju budućnost grade kroz svijet preduzetništa, da pokrenu svoje ideje i koji žele da postanu dio StartUp zajednice u Banjaluci.

Cilj ove konferencije bio je da motiviše mlade za rast i razvoj, kreativnost i inovativnost, za formalno i neformalno obrazovanje, ali najviše za rad na sebi i svojim snovima. Kroz dijeljenje svojih iskustava naši govornici su svakako motivisali učesnike i podijelili sa njima interesantne i korisne informacije, čime su doprinijeli širenju StartUp zajednice u Banjoj Luci.

Mi smo veoma zadovoljni reakcijom učesnika i Positive Vibes je naš projekat koji će se nastaviti i u budućnosti. I učesnici i panelisti su saglasni da ova vrsta događaja doprinosi jačanju i širenju StartUp zajednice i daje motivaciju mladima da zakorače u svijet preduzetništva i da na taj način grade svoju budućnost.

Inovacioni centar Banja Luka i Qlab coworking prostor se zahvaljuju svima koji su podržali konferenciju Postitve Vibes Banja Luka: Pekara Manja, Red Bull, RD Kafa – Fructa Trade, Pavlova Kolači, Restoran Marco Polo, Virtuo.

(Visited 176 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments