Telemach Glavni sponzor Sarajevo Film Festivala

9 aug

Kompanija Telemach je kao i prethodne godine Glavni sponzor Sarajevo Film Festivala, najveće filmske smotre u regionu. Saradnja je ozvaničena prošle godine svečanim potpisivanjem ugovora u Gradskoj vijećnici.

Telemach ovim sponzorstvom daje podršku najvećem bh. brendu prepoznatljivom u cijelom svijetu. Ove godine, tokom sedam festivalskih dana očekuje vas bogat i raznovrstan program, a ono što je posebna čast je da će na ovogodišnjem SFF-u biti prikazane tri svjetske premijere.

Telemach će i ove godine, kao i prethodne, obezbijediti UNIFI Wi-Fi mrežu u Telemach festivalskoj ulici, koja će omogućiti besplatan Wi-Fi za sve posjetioce Sarajevo Film Festivala.

Kako biste pristupili UNIFI Wi-Fi mreži na festivalskoj ulici potrebno je da se registrujete na MojTelemah portalu, a zatim unesete user name i password i spremni ste da podjelite svoje nezaboravne filmske trenutke sa svijetom. Tokom svih sedam dana festivala dana postavljajte, lajkujte i dijelite omiljene trenutke uz pomoć UNIFI Wi-Fi mreže.

Vidimo se u Telemach festivalskoj ulici, očekuju vas brojna iznenađenja!

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments