Takmičenje NAJPRAKSA – proglašeni pobjednici

28 dec

Na takmičenje za Najbolju praksu u organizaciji Munja Inkubatora i info platforme Hocu.ba pristiglo je 75 radova (u kategoriji foto reportaža i kratki video) iz 47 srednjih škola i 31 grada. Takmičenje je podržano kroz program Prilika Plus uz podršku Ambasade Švicarske u BiH.

Stručni žiri radio je u sastavu: Lejla Zvizdić (urednica Jutarnjeg programa BHT1), Seid Fijuljanin (direktor Fondacije Hastor/Prevent), Mićo Stanojević (Republička agencija za mala i srednja preduzeća), Mersiha Alijagić (Švicarska agencija za razvoj) i Halko Basarić (Prilika Plus).

Svi radovi bit će tokom januara predstavljeni i kroz Hoću.ba platformu, a najbolji i u rubrici Školska praksa koja se emitira petkom u jutarnjem programu BHT1.

Pobjednici (po 6 u obje kategorije) bit će pozvani u Sarajevo u drugoj polovini januara na studijsku posjetu kroz koju će se dodatno upoznati sa opcijama za usavršavanje i karijerno usmjerenje nakon škole uz dodjelu diploma i uključenje u aktivnosti Hocu.ba platforme kroz koju želimo promovirati kvalitetne stručne prakse i proaktivnu ulogu mladih na tržištu rada i u obrazovanju.

Pobjednici – FOTO RADOVI

Pobjednici – VIDEO RADOVI

(Visited 1.529 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Comments