Studentica koja tri puta godišnje ide na luksuzna putovanja razvila je takav posao da joj ne fali baš ništa

23 mar

Laura Rose (21) odjeću je na eBayu počela prodavati nakon što je dobila nekoliko kilograma pa se poželjela riješiti onog što joj više nije pristajalo. Kad je vidjela da može dobro zaraditi, počela se time ozbiljnije baviti. Planirala je zaraditi nešto za džeparac i kako bi podmirila troškove fakulteta.

No krenulo joj je bolje nego što je mogla i zamisliti. Naime, od spomenute prodaje zaradila je 30 tisuća funti i priuštila si luksuzna putovanja.

– Prvo sam prodala dvije, tri stvari koje su mi bile premale. Tada sam zaradila 20 funti. Novac je počeo samo stizati, a ja sam postala ovisna – izjavila je Laura Rose za Daily Mail.

Ubrzo je počela uzimati i stvari od prijatelja i obitelji koje im više ne trebaju. Kupila bi ih od njih po nižoj cijeni, pa na eBayu prodavala za više novaca. Kako je objasnila, trebalo joj je šest mjeseci da počne ostvarivati dobit.

– Nije se to dogodilo tijekom noći. Još odmalena sam imala dobar osjećaj za biznis i evo, u pravom trenutku je to isplivalo na površinu. Mislim da su moji prijatelji pomalo i ljubomorni na novac koji zarađuje – ispričala je Laura i dodala kako ipak vjeruje da je i poštuju kad vide koliko je vremena i truda uložila u sve.

Posao kojim se slučajno počela baviti puno joj olakšava studentske dane. Ima automobil, putuje, a dio novca je i uložila. No iako sada dovoljno zarađuje, Laura je istaknula da i dalje prati akcije kako bi na popustima kupila povoljne stvari.

Jutarnji.hr

(Visited 500 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments