Šta su sve radili slavni kako bi “preživjeli”

11 nov

Većina današnjih zvijezda nije oduvijek uživala u slavi i luksuzu, pa su se neke morale prilično namučiti i raditi svakakve poslove da bi preživjele.

Tako je Jay Z nekad dilao drogu, a „kralj“ talk showa David Letterman bio je voditelj vremenske prognoze. Poslovima „higijene“ bavili su se Gwen Stefani, koja je ribala podove u restoranu brze hrane, dok su Hugh Grant i P. Diddy čistili toalete.

U restoranima brze hrane radili su i Madonna, Jennifer Hudson i Megan Fox, koja je radila kao maskota obučena u bananu, dok je jedan od najzgodnijih glumaca današnjice, Brad Pitt, reklamirao restoran El Poco Loco obučen u kokoš.

Prije nego što je postao doktor-zavodnik u seriji Uvod u anatomiju, Patrick Dempsey je učestvovao u takmičenjima u žongliranju, Johnny Depp je prodavao hemijske olovke, a Beyoncé je čistila pod u maminom frizerskom salonu.

George Clooney je prodavao obuću, Bill Murray vruće kestene ispred supermarketa, dok je Calista Flockhart bila instruktorica aerobika.

Bizarnim zanimanjima bavili su se Ozzy Osbourne, koji je radio u klaonici i Whoopi Goldberg koja je bila šminkerica u pogrebnom preduzeću, navodi portal Amerikanki.com.

Prije nego što je postao svjetski slavan glumac, Matthew McConaughey je godinu dana čistio pileći izmet na jednoj farmi u Australiji. Tom Cruise je raznosio novine, a John Malkovich razvozio djecu školskim autobusom. Kad smo kod škole, interesantno je i da je frontmen grupe Kiss, Gene Simmons, bio zaposlen kao učitelj u osnovnoj školi.

Posao.ba

(Visited 316 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments