Prvi Sajam zapošljavanja osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini

28 maj

Prvi Sajam zapošljavanja osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini održat će se

u srijedu, 12.06.2019. godine s početkom u 10:30 h

Mostar, Arena sport centar – ul. Mile Budaka bb.

Sajam se organizira u okviru projekta POWER – stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom – kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora.

Cilj sajma je promovirati pravo na rad i zapošljavanje osoba s invaliditetom sukladno Konvenciji o pravima osoba s invaliditetom. Sve vas pozivaju da zajedno s njima pružite potporu osobama s invaliditetom, kako bi ostvarile pravo na rad i zapošljavanje #ZAPOSLI OSI!

Na svečanom otvorenju Sajma priključit će se zvaničnici iz Europske unije, Federacije Bosne i Hercegovine, Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije, Grada Mostara, Crne Gore i drugih. Različiti poslodavci, udruge i organizacije osoba s invaliditetom, socijalna poduzeća i zaštitne radionice će tijekom sajma prezentirati, svoje proizvode i usluge, te primjere dobre prakse. Pripremili su zanimljive radionice, kako za poslodavce tako i za osobe s invaliditetom.

Za sve dodatne informacije stoje vam na raspolaganju, a kontakt osoba u ime organizatora je Zlatko Malić, Caritas BiH (mob: 063 491 208, email: [email protected]).

caritas.ba

(Visited 65 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments