Prvi antikafić: Mjesto u Beogradu u kojem vam neće naplatiti kafu, sokove ni muffine

26 feb

Share Square osim besplatnog pića i malih zalogaja nudi prostor za profesionalno šminkanje, kuhanje, glazbenu učionicu i multifunkcionalnu dvoranu.
U Beogradu se otvorio prvi Anti-cafe, odnosno samoposlužni kafić u kojem će vam umjesto kava, sokova, čaja i grickalica naplatiti provedeno vrijeme.

U ponudi su i domaći muffini, kao i waffli. Share Square u Savamali, beogradskom centru urbane kulture, zamišljen je kao co-working prostor koji nudi neograničene količine napitaka i grickalica te korištenje besplatnog interneta.
U prostoru koji je osmišljen kao “ured za sve”, veličine 600 četvornih metara, mogu se održavati i poslovni sastanci ili predavanja.

Cijena prvog sata je oko 19 kuna, a svaki sljedeći sat stoji oko 6 kuna. Uz registraciju je prvi sat besplatan. U kafiću je zabranjeno pušenje, ali je zato za puš-pauzu namijenjena izdvojena soba.
Share Square nudi i učionice za slobodno držanje satova, uključujući opremljenu kuhinju, IT prostoriju, prostor za profesionalno šminkanje kao i sobu za glazbu. Na raspolaganju je i multifunkcionalna prostorija za različite aktivnosti. Čitav koncept osmišljen je po uzoru na internetske virtualne učionice za razmjenu znanja, ali u realnom prostoru i vremenu.

Punkufer.dnevnik.hr

(Visited 850 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments