Prilike za stažiranje – steknite iskustvo o NVO managementu i radu sa mladima!

19 okt

Do 26.10. Munja Inkubator je otvorio dva konkursa za četveromjesečnu studentsku praksu. Munja Obuka & Praksa (MOP) je odličan program za studente da razviju svoje vještine i određena znanja, osjete šta je radni ambijent, dobiju mentorsku podršku i dodatnu obuku i prošire poslovne kontakte.

Prvi MOP program namijenjen je studentima socijalnog rada, pedagogije, psihologije i drugih društvenih studija i fokusira se na temu “NVO management i rad sa mladima”.

Kompletan konkurs je na ovom linku.

mop1 wsh

MOP#01 – Slika sa jedne od radionica za polaznike

 

Drugi MOP program realizira se u saradnji sa Fakultetom političkih nauka i namijenjen je studentima novinarstva. Fokus je na temi “On line mediji i rad sa mladima”.

Za više informacija kliknite ovdje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno posjetite Munja Inkubator (Ferhadija 28, ulaz kod Guinness puba) ili nas kontaktirajte na FB ili putem e-maila: [email protected].

Iskoristite priliku i postanite polaznik MOP programa. Ne tražimo da imate prethodno iskustvo već da ste motivirana, ambiciozna i proaktivna osoba. Rok za slanje CV-a i motivacijskog pisma je 26.10.2015.

Ukoliko želite saznati šta još nudi Munja Inkubator možete nas pratiti i na FB www.facebook.com/MunjaInkubatorDrustvenihInovacija

(Visited 186 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments