PRILIKA+ Kružok u Trebinju

3 okt

U utorak 02.10.2018. godine u J.U. Kulturnom centru Trebinje, održan je PrilikaPlus Kružok.

Kružok su organizovali Grad Trebinje (J.U. „Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća” Grada Trebinja), Projekat Prilika Plus (Švajcarska ambasada u BiH i Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Banja Luka), te Inkubator društvenih inovacija Munja.

Kružok je prostor za razmjenu stručnog znanja i praktičnog iskustva u upravljanju poslovnim i proizvodnim procesima između stručnjaka iz oblasti ugostiteljstva i turizma sa obrazovnom zajednicom, te lokalni dijalog o potrebama tržišta rada, inovacijama i trendovima sa ciljem unapređenja nastavnih planova i programa i praktične nastave uz bolje povezivanje i umrežavanje lokalnih obrazovnih ustanova i privrednih subjekata.

Sami cilj kružoka je promocija dobre prakse, uspješnih priča i partnerstava i lokalnih inicijativa u široj javnosti.

Kružok je otvorio predstavnik grada Trebinja, onda  se obratio i Dražen Bošković, v.d. direktor „Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Trebinja, te su predstavljena dva primjera iz prakse, tačnije iz oblasti privrede, a u pitanju su Jelena Vlatković (hotel „Central Park“) i Boško Gadža ( kafe-picerija „Pavone“). Na samom kraju obratio se predstavnik Centra srednjih škola Trebinje.

U nastavku, donosimo vam i par fotografija sa ovog događaja.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments