Predstavljamo organizaciju: IPAK Mladost gradi budućnost

28 okt

Udruženje humanitarna nevladina organizacija IPAK Mladost gradi budućnost, je kroz svoje 18 godina dugo postojanje i aktivno učešće u pružanju riješenja za potrebe lokalnog stanovništva, uticalo na poboljšanje životnih uslova velikog broja mladih i njihovih porodica.

Od samog početka, zahvaljujući istoj viziji koju smo dijelili sa našim donatori, uspjeli smo ostvariti naš glavni cilj, biti promjena koju smo željeli vidjeti u našoj sredini.’’

25000+Kroz svoje dosadašnje projekte IPAK MGB je konstantno radio na poboljšanju socio-ekonomskih uslova života korisnika njihovih projekata, a početkom 2015. godine pokrenuli su aktivnosti sa ciljem realizovanja projekta socijalnog poduzetništva kroz rad njihove organizacije. Na ovogodišnoj CEO konferenciji koja je organizovana u Tuzli, predstavnici ove organizacije su prisutnim predstavili dio projekta socijalnog poduzetništva pod nazivom “Online platforme za edukaciju i umrežavanje socijalnih preduzeća” koja je u završnim fazama realizacije i uskoro bi kroz svoj rad trebala postati najveća regionalna mreža socijalnih preduzeća.

5700+Ako smo svjesni dosadašnjeg rada ove organizacije, i njihovih planova za budućnost možemo sa velikom dozom uzbuđenja očekivati promjene koje će u narednom periodu desiti i doći upravo iz ove organizacije. U Bosni i Hercegovini imamo veliki broj uspješnih priča, o pojedincima i organizacijama koji su jakom voljom i zacrtanim ciljevim postali sinonim za uspjeh i IPAK Mladost gradi budućnost je sigurno jedna od njih.

Više informacija o UHO IPAK Mladost gradi budućnost možete dobiti putem njihove web stranice www.ipak-mgb.ba, putem njihove facebook stranice te putem broja telefona +387 35 299 027.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments