Potreban vam je prostor za organizaciju poslovnog događaja ili prijema? Evo na šta treba da obratite pažnju

3 jan

Najvažnija stvar u organizaciji bilo kog događaja je odabrati pravi prostor! Kada je u pitanju organizacija specijalnog događaja kojim želite da oduševite poslovne partnere ili prijatelje, renomirani beogradski restoran “Legat 1903” vam daje savjete na šta morate da obratite pažnju kako bi sve proteklo u najboljem redu.

1. Lokacija

Odabrani prostor treba da bude smješten nedaleko od centra grada, ali bi trebalo da bude i blizu autoputa, kako bi ljudi brže stigli na mjesto događaja. Restoran bi trebalo da ima i sopstveni parking ili garažu, kako bi gosti mogli lako da stignu do restorana i da ne gube vrijeme tražeći mjesto za parkiranje.

2. Atmosfera

Svaki renomirani restoran, koji pretenduje da bude omiljeno mjesto za organizaciju poslovnih događaja i prijema, mora da ponudi savršenu atmosferu u kojoj možete da se osjećate opušteno, da istovremeno uživate u eleganciji i luksuzu enterijera, savršenoj usluzi i hrani vrhunskog kvaliteta.

Muzička podloga je takođe vrlo važna stavka za svaki događaj, pa ukoliko u restoranu nema mogućnosti za smještaj bine i muzičke grupe, dogovorite se sa menadžerom restorana oko vrste muzike koju želite da čujete ili napravite svoju play listu. Obavezno obratite pažnju da u ekskluzivnim restoranima ne možete da zahtijevate da puste svaku vrstu muzike.

3. Prostor

 

Trebalo bi unaprijed da znate kapacitet restorana. Tako, na primjer, ako u “Legatu 1903” ima 80 mesta za sjedenje, napravite plan i raspored sjedenja, kako ne bi došlo do pomjeranja gostiju kada već stignu na događaj. Razmislite o tome da napravite kartice sa imenom svakog gosta koje bi stajale na stolovima, tako da organizator svakom gostu, po ulasku u restoran, samo kaže broj stola za kojim je smešten.

Ukoliko je manji broj gostiju, dozvolite im da sami odaberu mjesto gde će da sjednu. Tako će se međusobno upoznati, razgovarati na razne teme i vaš prijem ili večera će imati zagarantovan uspeh.

4. Hrana

Pijre dolaska u restoran obavezno provjerite da li neko od gostiju ima posebne zahjteve što se hrane tiče, na primer, da li je alergičan na morske plodove ili je vegetarijanac ili je intolerantan na gluten. Pronađite restoran koji je spreman da hranu prilagodi gostu. U « Legatu 1903 » to rade u vidu pripreme različitih set menija, koje prilagođavaju svakom gostu i maksimalno im izlaze u susret. U “Legatu 1903” nude i vrlo interesantan, intrigantan i raznovrstan meni koji su uparili sa jedinstvenom vinskom kartom, na kojoj se nalazi preko 160 etiketa vina sa različitih geografskih područja.

Imajte u vidu da se meni za svaki događaj svakako mora dogovoriti unaprijed sa restoranom. Ne zaboravite najvažniju stvar, zakažite sve na vreme, jer organizacija svih većih događaja u prostoru kao što je Legat 1903 zahtijeva rezervacije minimum mjesec dana unapruhed. Vama poslije svega ostaje samo da se lijepo provedete!

 

Bizlife.rs

(Visited 13 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments