Pizzerija u Sjevernoj Dakoti poručuje: ”Ljudsko si biće i zaslužuješ više. Svrati…

12 dec

Nitko ne zaslužuje biti gladan, ali to je, nažalost, svakodnevica za beskućnike i sirotinju. Jeziva je činjenica da se doslovno svatko, nesretnim spletom okolnosti, može naći u takvoj poziciji. Jedna je pizzerija u Sjevernoj Dakoti tim ljudima odlučila pomoći, i to na vrlo dirljiv način. Naime, netko je iznutra jednom primijetio kako beskućnik skuplja i jede ostatke iz njihovih kanta pa su mu ostavili predivnu poruku.

Veliko srce
Little Caesars je napisao i objavio na Facebooku: “Za osobu koja kopa po našem smeću u potrazi za obrokom – ti si ljudsko biće i zaslužuješ više od obroka iz smeća. Molimo te, svrati tijekom našega radnog vremena na koji komad tople pizze i čašu vode bez naknade i neugodnih pitanja.”

Vlasnica Michelle Lussier primijetila je da ljudi jedu iz kante za smeće te je stavila na vrata natpis “besplatna pizza”, što je uistinu nevjerojatno za današnje pojmove. “Nemojte se sramiti ako ste gladni, a ne želite prositi na uglovima. Više ste nego dobrodošli doći ovamo i uzeti nekoliko komada”, rekla je za Valley News Live.

Dodala je i kako restoran donira ostatke pizze lokalnim ostavama, a ima i donacijsku kutiju u koju se skuplja hrana za beskućnike s toga područja. Gesta vrijedna hvale, nema što.

www.pogled.ba

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments