Ova korisna značajka Google Chromea će vam se svidjeti

9 jun

Bilješke dok surfate internetom su uvijek korisne, pogotovo ako radite kakvo istraživanje. Možda već koristite Notepad ili neku sličnu aplikaciju, ali nijedna od njih ne nudi mogućnost sinkroniziranja podataka pomoću platformi. OneNote i Evernote nude nešto tomu slično, ali dok pišete ne vidite preglednik.

Srećom, rješenje postoji, barem za korisnike Google Chrome preglednika koji mogu skinuti proširenje Moje bilješke ili My Notes koje je dostupno u web trgovini.


Jednom kad aplikaciju pronađete i instalirate, prebacit će vas na stranicu s postavkama. Tamo ćete, prije pisanja bilješki, morati dati dozvolu za pristup vašem Google računu. Potom kliknite na gumb Prijava na Gmailu da biste povezali račune i aplikaciji dali pristup.
Ako je nakon ovog koraka provjera autentičnosti bila uspješna, vidjet ćete da ste prijavljeni na Gmail poštu. Nakon dovršetka provjere autentičnosti, u gornjem desnom kutu će se prikazati ikona olovke na koju ćete kliknuti svaki put kad poželite napisati bilješku. Da biste počeli s novom bilješkom, kliknite na Izradi novu.

Kada završite s bilješkom, možete kliknuti Spremi na Disk da biste je dodali u oblak ili Pošalji poruku e-pošte da biste svoje bilješke poslali u e-poruci na adresu koju ste povezali s aplikacijom.
Ako ovo proširenje ipak nije zadovoljilo vaše potrebe, ovdje možete naći još nekoliko sličnih. U Chromovoj web trgovini, pored toga nude se slična sticky notes rješenja.

www.tportal.hr

(Visited 137 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments