Održan treći SPA seminar u Mostaru

1 jun

Treći SPA seminar u organizaciji Sparkasse banke, MUNJA Inkubatora i Hoću.ba platforme održan je danas u Mostaru (Ekonomski fakultet, Sveučilište u Mostaru) gdje je prisustvovalo 80 učesnika sa raznih fakulteta.

Treći SPA seminar počeo je uvodnim obraćanjem direktora MUNJA Inkubatora Jana Z. Kulenovića, te predstavljanjem Studentske poslovne akademije.

Studenti su imali priliku da saznaju od regionalnog direktorice Sparkasse banke Sanele Demirović da saznaju detaljne informacije o Studentskom paketu, SPA Mobilnom bankaru kao i kako raditi preko ljeta u Sparkasse banci.

Emir Kustura, Project Coordinator MUNJA Inkubatora predstavio je motivirajućim i aktivnim studentima rad vodeće info platforme za osnaživanje mladih Hoću.ba.

SPA ljeto po Evropi predstavile su Matea Jevrić, Katarina Herceg i Janja Marušić. One su podijelile svoje iskustvo ovog putovanja sa prisutnim na SPA seminaru.

Bitno je napomenuti da će se SPA seminar će se održati još i u narednim gradovima:

  • SARAJEVO – Utorak, 06.06. (Multiplex kino Cinema City)
  • BIJELJINA – Srijeda, 07.06. (Fakultet poslovne ekonomije)
  • TUZLA – Četvrtak, 08.06.

Za učešće u SPA Studentskoj Poslovnoj Akademiji potrebno je da aplicirate putem jednostavne on line aplikacije koja je na ovom linku: https://goo.gl/forms/inXnT3dX7q8gPqW33

 

(Visited 258 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments