Održan drugi SPA seminar u Banjoj Luci

30 maj

Drugi SPA seminar u organizaciji Sparkasse banke, MUNJA Inkubatora i Hoću.ba platforme održan je danas u Banjoj Luci (Dom omladine) gdje je prisustvovalo 82 učesnika sa raznih fakulteta.

Drugi SPA seminar počeo je uvodnim obraćanjem direktora MUNJA Inkubatora Jana Z. Kulenovića, te predstavljanjem Studentske poslovne akademije.

Studenti su imali priliku da saznaju od regionalnog direktora prodaje Sparkasse banke Srđana Travara detaljne informacije o Studentskom paketu, SPA Mobilnom bankaru kao i kako raditi preko ljeta u Sparkasse banci.

Emir Kustura, Project Coordinator MUNJA Inkubatora predstavio je motivirajućim i aktivnim studentima rad vodeće info platforme za osnaživanje mladih Hoću.ba.

SPA ljeto po Evropi predstavila je Marina Kucalović  koja je podijelila svoje iskustvo ovog putovanja sa prisutnim na SPA seminaru.

Bitno je napomenuti da će se SPA seminar će se održati još i u narednim gradovima:

  • MOSTAR – Četvrtak, 01.06. od 9:30 do 13:15 (Ekonomski fakultet, Sveučilište u Mostaru)
  • SARAJEVO – Utorak, 06.06. (Networks biznis centar)
  • BIJELJINA – Srijeda, 07.06. (Fakultet poslovne ekonomije)
  • TUZLA – Četvrtak, 08.06.

Za učešće u SPA Studentskoj Poslovnoj Akademiji potrebno je da aplicirate putem jednostavne on line aplikacije koja je na ovom linku: https://goo.gl/forms/inXnT3dX7q8gPqW33

 

(Visited 316 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments