Održan četvrti SPA seminar u Sarajevu

6 jun

Četvrti SPA seminar u organizaciji Sparkasse banke, MUNJA Inkubatora i Hoću.ba platforme održan je danas u Sarajevu (Cinema City) gdje je prisustvovalo 100 učesnika sa raznih fakulteta.

Četvrti u nizu SPA seminar počeo je sa obraćanjem direktora MUNJA Inkubatora Jana Z. Kulenovića, te predstavljanjem Studentske poslovne akademije.

Studenti su imali priliku da saznaju od direktora sektora prodaje Sparkasse banke Hasana Hasića detaljne informacije o Studentskom paketu, SPA Mobilnom bankaru kao i kako raditi preko ljeta u Sparkasse banci.

Emir Kustura, Project Coordinator MUNJA Inkubatora predstavio je motivirajućim i aktivnim studentima rad vodeće info platforme za osnaživanje mladih Hoću.ba.

SPA ljeto po Evropi predstavile su Ada Kubura i Naida Hodžić. One su podijelile svoje iskustvo ovog putovanja sa prisutnim na SPA seminaru.

Bitno je napomenuti da će se SPA seminar će se održati još i u Bjeljini i Tuzli i to:

  • BIJELJINA – Srijeda, 07.06. (Fakultet poslovne ekonomije)
  • TUZLA – Četvrtak, 08.06. (Ekonomski fakultet)

Za učešće u SPA Studentskoj Poslovnoj Akademiji potrebno je da aplicirate putem jednostavne on line aplikacije koja je na ovom linku: https://goo.gl/forms/inXnT3dX7q8gPqW33

(Visited 293 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments