Neobičan oglas za posao postao hit na internetu

20 dec

Oglas je na Facebooku objavio Linden Tree Retreat & Ranch, luksuzni ranč koji se prostire na 50 hektara planine Velebit, ujedno i prvorazredna destinacija za jahanje u Hrvatskoj.

Oglas je otvoren za dvije pozicije. “Jedna pozicija je Operativni Manager (kako to važno zvuci ). Za tu poziciju tražimo osobu iz Like: mlada, energična, Emotivno Pismena, komunikativna, samo-motivirana, visokih standarda. Kao kada bi uzeli državni UHLJEB i zaokrenuli ga za 180 stupnjeva, ako me razumijete”, napisao je osnivač Lindena, Bruce Yerkovich.

“Druga pozicija je Sales Manager. Ovo je pozicija koja nije nužno vezana za Linden Tree Retreat & Ranch. Nije čak vezana ni za prodaju, jer mi ne prodajemo ništa. Možete biti iz Dubrovnika ili iz Vukovara i tamo ostati živjeti i raditi, ako ste Self-Starter, ako ste čekali priliku da se dokažete i da vam netko ukaže Povjerenje. Prodaja u slučaju Lindena nije vožnja od agencije do agencije, već korištenje interneta, Google AdWordsa, socijalnih medija, pisanja i pričanja Linden priča koje motiviraju ljude na promjenu. Linden vrijednosti se trebaju doživjeti, a vaš posao je da budete Svjetionik, koji će pomoći onima koji traže da nađu put. Morate biti fluentni u engleskom jeziku. A ako još k tome znate njemački ili neki drugi svjetski jezik, nema vam premca. Kreativnost i maštovitost su neophodni”, piše Yerkovich.

“Za ova radna mjesta je nebitno koje škole imate, kakve certifikate posjedujete (papir sve podnosi). Bitno je da posjedujete sense of wonder, da svijet promatrate očima djeteta i da imate talent da drugima dočarate miracle of living in this world. I da ne zaboravim, za poziciju Sales Managera ćemo pozitivno diskriminirati osobe s invaliditetom. Prosto rečeno, ako ste osoba sa posebnim tjelesnim potrebama, a udovoljavate gore navedenim uvjetima, čekamo vas!”, stoji u opisu.

“Eto vam, drage Hrvatice i Hrvati (i ostali narodi i narodnosti, kao i rodnosti i spolne orijentacije – svi se mogu prijaviti jer mi na Lindenu ne diskriminiramo, osim što sam gore naveo, ne tražimo domovnice, partijske Knjižice, a rodijačke veze vam neće pomoći). Možete kukati da u Hrvatskoj nema posla, ili čekati da se negdje Uhljebničko mjesto ukaže, pa da se pridružite armiji birokratskih vampira i nastavite isisavati od radnika ono malo krvi sto je ostalo, ili da budete promjena koju žudite vidjeti”, stoji u objavi za posao.

ba.n1info.com/

(Visited 229 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments