Najava Omladinskog programa BH radija 1

19 sep

Kao i svake sedmice, tako i ove u kojoj ulazimo u kalendarsku jesen, Omladinski program BH radija1 vam nudi pet emisija za slušanje u našim standardnim terminima. Tematski raznovrsne, emisije su namijenjene širokom krugu mladih, kako onima koji traže raznovrsne (korisne) informacije, tako i onima koji vole čuti i naučiti nešto novo, saznati šta rade mladi širom BiH, a tu su i emisije za različite muzikoljupce i one koji se uz radio vole opustiti i zabaviti….

Počinjemo u ponedjeljak (19.septembar/rujan) i to prvo sa podsjećanjem na priče i priloge koji su obilježili prethodno ili neka od ranijih izdanja OP-a (magazin Čuj BiH +, od 13:03h), a naveče je na programu redovno, novo izdanje Čuj BiH! magazina u kojem slušamo raznorodne priče i sadržaje koje pravi naša novinarska ekipa raspoređena na nekoliko lokacija u BiH.

Like & Share je ime magazina koji u OP-u ide svake druge srijede, a pored raznovrsnog sadržaja (razgovori, prilozi, najave zanimljivih dešavanja koja biste trebali provjeriti) obilježje ove emisije je i redovno predstavljanje mladih ljudi, kolektiva, njihovog rada i(li) akcija koje prave razliku u uobičajenom pogledu na mlade u BiH. Zabavite se i inspirišite uz voditeljski dvojac i nove sadržaje Like&Share-a.

U četvrtak (22.09.), u novom izdanju Slobodnog poligona OP-a, trebali bismo govoriti o mladim i izborima. Lokalni izbori su iza ugla a razloge zbog kojih biste (ili ne?) trebali glasati čućete u prvom dijelu Poligona. U drugom bi trebali čuti i mlade koji na izbore i učešće u ovom procesu gledaju drugačije. Biće zanimljivo, za mnoge korsino, a za sve ostale vjerujemo i zabavno…budite uz novi Slobodni poligon, od 19:10h, ili u repriznom terminu.

(Visited 99 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments