Najava Omladinskog programa BH radija 1

26 sep

Upalite radio i potražite neke od sadržaja Omladinskog programa BH radija, da biste se informirali o raznim temama zanimljivim mladima, da biste ponešto korisno naučili ili da biste se zabavili i uživali u super muzici…

opbhr143423-baner

U ponedjeljak (26.09.) nudimo vam dvije emisije. Prvo od 13:03h donosimo Čuj BiH+ (izbor iz sadržaja prethodnog izdanja OP-a) sa nekoliko zanimljivih priča koje se tiču mladih i predstojećih izbora. Od 19:10h na programu je novo izdanje magazina Čuj BiH!, u kojem slušate nove priloge koje su u proteklim danima bilježili naši novinara/ke i saradnici/ke iz cijele BiH.

U utorak je na programu nova Anatomija Zvuka, muzička emisija o alternativnoj i nezavisnoj muzici sa prostora bivše Jugoslavije. U 222. izdanju Anatomije očekujte novitete iz oblasti ambijentalne muzike a centralni dio emisije je promocija novog albuma slovenske muzičarke Maje Osojnik. Urednik i voditelj je Dragan Vuković.
Srijeda donosi novo izdanje Infopola – emisije u kojoj vam prezentiramo mnoštvo korisnih informacija i uputa na konkurse za stipendije, poslovne prilike, programe neformalnog ili dodatnog obrazovanja, volonterske projekte isl.

U petak vas redovno počastimo jednom od naših muzičkih emisija. Ovog petka (30.09.) na programu je trebao biti Češalj, emisija/muzički izbor Denisa Jelečanovića, ali kako je on ovih dana rovit, bićete u prilici slušati nešto drugo, ne pretjerano drugačije kada je stil i koncept u pitanju, a moguće je da bude riječ o jednom odličnom muzičkom proizvodu dvoje Bosanaca koji žive i rade u Norveškoj. Rings a bell? Više potražite u četvrtak i petak na našem Facebook profilu…

Uživajte!

(Visited 98 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments