Najava 453. izdanja Omladinskog programa BH radija 1

12 sep

Brojimo i 453. izdanje Omladinskog programa. I ove sedmice ćemo vam ponuditi pet emisija iz naše produkcije, a slušati nas možete svaki radni dan od 19:10h do 20h, kao i u repriznom terminu, od deset minuta nakon ponoći.

opbhr1 baner

Ponedjeljak je dan u kojem vam osim redovnog izdanja magazina Čuj BiH!, nudimo i izbor iz sadržaja OP-a iz prošle sedmice/a – Čuj BiH Plus. Tu možete čuti još uvijek aktuelne priče i priloge koje ste eventualno propustili, a novi Čuj BiH! (od 19:10h) nudi nove priče koje je u proteklim danima snimala naša novinarska ekipa na raznim bh. lokacijama.

U utorak, 12. septembra, na programu je nova Anatomija Zvuka. Ljubitelji alternativnih muzičkih stilova i nezavisne scene zemalja bivše Jugoslavije dolaze na svoje svakog drugog utorka slušajući izbor našeg specijaliste u ovoj oblasti – Dragana Vukovića a.k.a. DJ Vuka. Emisiju rado reemituju na raznim stranama bivše države, a kod nas je uvijek slušate premijerno…ne propustite, uz što glasnije slušanje!

Srijeda donosi novo izdanje našeg dežurnog informatora, emisiju Infopol. Kao i svaki put, i ove sedmice u Infopolu mnoštvo korisnih informacija za mlade u potrazi za polovnim, prilikama za studiranje vani, stipendijama, dodatnim obrazovanjem i drugim načinima kako unaprijediti svoje vještine i znanja.

Četvrtkom u OP-u – Slobodni poligon. Prostor oslobođen strogih pravila u kontekstu formata sadržaja i tema, ove sedmice bi trebao ponuditi mnogo zanimljivih priča u reportažama i ”specijalima” vezanim za dva interesantna festivala održa(va)na u proteklim danima: BLart fest (Banjaluka) i Juventa fest (Sarajevo). Budite uz nas i u četvrtak i poslušajte s kojim su sagovornicima i o čemu  razgovarali naši Hamza i Ljupko.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments