Mladi iz BiH razvili aplikaciju za bolju ekonomiju uz zabavu i nagradne igre

9 jan

Grupa mladih građana iz Zavidovića, Zenice i Banovića, okupljenih u Udruženju “Kupuj387”, pokrenula je aplikaciju koja ima za cilj stimulisanje na kupovinu domaćih proizvoda, uz zabavu i nagrade, piše Tuzlanski.ba.

apps-creativity-innovation

Naime, “Kupuj 387” je nova aplikacija i projekat istoimenog udruženja građana koje djeluje na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, a koje ima za cilj promociju, prodaju i na koncu kupovinu proizvoda, bar koda 387.

“Skrenirajući bar kod 387 osvajate bodove koji Vam u konačnici, na kraju mjeseca mogu donijeti nagradu. Aplikacija je namijenjena da nagradi najvrijednije kupce vrijednim nagradama. Ujedno, pored nagrađivanja, aplikacija služi za promociju i približavanje 387 proizvoda našim građanima. Zato nemojte čekati. Idite u prvu domaću trgovinu, kupite što više domaćih proizvoda, skrenirajte ih, i osvojite jednu od mnogobrojnih nagrada”, poručuju iz tima “Kupuj 387”.

Zapravo, aplikaciju je pokrenula mlada grupa građana koja ima želju da napravi nešto bolje u domovini u kojoj žive. Već tri godine ovo udruženje radi na promociji domaćih proizvoda, ovo je jedan od projekata koje realizuju, a ideja je došla nakon analiziranja tržišta, reakcija kupaca i slično.

Aplikacija se može preuzeti na Play Store: VIDEO /> Web-stranica: www.387kod.com
Facebook stranica: www.facebook.com/387kod

Više informacija može se dobiti na [email protected], [email protected] ili u inboks Kupuj387.

poslovnisvijet.ba

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments