Lovidovi: Cipelice s ‘Made in BiH’ potpisom sigurnim korakom osvajaju svijet

23 jun

Ana s ponosnom kaže kako su sve cipelice s potpisom Made in BIH, što je čini iznimno sretnom. Ana Marić, brojnima poznata po svom blogu Lovidovi, već četiri godine dijeli modne savjete, a sada je pokrenula i svoju liniju cipela.

“Daj djevojci prave cipele i osvojiti će svijet”, rekla je Marilyn Monroe, a s ovim se sigurno slaže i Ana koja je proizvodi iznimno zanimljive i elegantne cipele koje osvajaju cijeli svijet.

”Modni inuencer sam otprilike četiri godine i stvaranje vlastitih proizvoda je nekako bio logičan slijed. S obzirom da sam veliki zaljubljenik.” Ana kaže kako je za osmišljavanje prve kolekcije, radila već godinu unaprijed. ”Za realizaciju jedne sezonske kolekcije, u mom slučaju proljeće/ljeto, potrebno je planirati već godinu dana unaprijed. Smatram da dizajneri i jesu osobe koje stvaraju nadolazeće trendove konstantnim planiranjem i
osmišljavanjem novih ideja’‘, kaže Ana, čije cipele su ”ukrale srca” brojnim zaljubljenicama u modu.

Ana s ponosnom kaže kako su sve cipelice s potpisom Made in BIH, što je čini iznimno sretnom. ”Ono zbog čega sam jako sretna jest da sve cipele imaju etiketu ‘Made in BiH’. U Lovidovi kolekciji za ovu sezonu su zastupljeni modeli izrađeni potpuno od kvalitetne kože, zanimljivog i upečatljivog dizajna. Svaka cipela je ručni rad i napravljena sa mnogo ljubavi. Naglasak je također i na komforu . “Kolekciju čine oxford modeli, popularne ‘mules’ polucipele, niže štikle te ravne sandale”, rekla je Ana predstavljajući svoju kolekciju.


Inspiraciju Ana pronalazi u svemu, ali kaže kako je ljubav prema modi poseban pokretač.

”Mislim da i ljubav prema modi također igra veliku ulogu jer kada živite modu,pratite modu ideje se jednostavno same rađaju. Definitivno planiram širiti Lovidovi ponudu. A u pripremi je već kolekcija za zimu, ali i linija odjeće nije isključena”, kaže Ana, te dodaje: ”S obzirom na pozitivne reakcije bila bih sretna ponuditi ljudima još noviteta i drugačijih komada kojih nema za kupiti na našem tržištu”, kaže Ana.

Inače, Ana je rodom iz Žepča, u Mostaru je završila studij Novinarstva, a studirala je i Europske studije, smjer prava i diplomacije u Baselu u Švicarskoj. Anina jednostavnost, inteligencija i upornost pomogli su joj da iz hobija i ljubavi prema modi razvije pravi mali biznis, a cipelice s BiH potpisom sigurnim korakom osvajaju modni svijet.

Svi oni koje zanima rad ove dizajnerice i blogerice Ani se mogu javiti na www.lovidovi.eu ili jednostavno porukom na Facebooku i Instagramu.

Bljesak.info

(Visited 918 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments