Kupili su stari školski autobus, preuredili ga u svoj dom i krenuli na putovanje života

7 aug

Kupili su stari školski autobus od 12 metara, preuredili ga u svoj dom, ukrcali psa Rudija i krenuli u avanturu. Odlučili su putovati, a znatiželja ih je odvela na turu od Aljaske.

Selimi Taibi i njezinom dečku Felixu Starcku dosadio je život u Berlinu pa su odlučili drastično promijeniti svoj život. Kupili su stari školski autobus, preuredili ga u svoj dom, ukrcali psa Rudija i krenuli u avanturu. Odlučili su putovati, a znatiželja ih je odvela čak na turu od Aljaske do Meksika.

Autobus dugačak skoro 12 metara pronašli su na internetu. Cijena mu je bila prihvatljiva – platili su ga oko 65.000 kuna. Sve u njemu su uredili sami ili uz pomoć svojih prijatelja. Savjete kako što napraviti tražili su i na internetu. Trebalo im je 12 tjedana da ga kompletno završe. Obojali su ga izvana, a unutrašnjost su uredili toliko lijepo da izgleda kao pravi dom. Imaju sve što im je potrebno za život.

Krenuli su na put, ali morali su napraviti pauzu kada im se pas Rudi razbolio. Više njihovih fotografija možete pronaći ćete na Facebooku.

Put od Aljaske do Meksika pretvorio se na kraju u snimanje dokumentarca “Expedition Happiness” koji će u inozemna kina doći 4. svibnja.

This Couple Turned an Old School Bus Into a Tiny Home

You would NEVER guess this tiny home was once a school bus. (via Expedition Happiness)

Posted by Country Living Magazine on Wednesday, April 19, 2017


Putoholicari.rtl.hr

(Visited 231 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments