#kaktus2019 ili ja znam gdje ću biti krajem oktobra – u Beogradu

14 sep

Nekoliko je razloga zbog kojih se radujem što ću 29. i 30. oktobra biti u Beogradu na Kaktus festivalu, a među te razloge čak i ne spada to što dugo nisam bila u ovom gradu u kojem imam ljude koje baš volim vidjeti. A Beograd u jesen zna biti divan. Ako nije kiša. Molim te, SveMire, nemoj samo da pada kiša 😀

Zašto se radujem Kaktusu i šta je uopšte festival Kaktus?
Kaktus je festival integrisanih komunikacija i ove godine se održava peti put i to pod sloganom „Make room for a new BLOOM“. Ove godine je mjesto dešavanja u Madlenianum Opera&Theatre, a vrijeme (rekoh već ali nema veze) 29. i 30. oktobar.

U principu, radi se o festivalu advertisinga, marketinga i reklamnog oglašavanja, online komunikacija i svega onog što gledamo oko sebe stalno. Kaktus je u stvari nacionalni festival marketinških komunikacija u Srbiji koji takođe svake godine nagrađuje najkvalitetnije i najinteresantnije kampanje.

Organizatori kažu da će “festival i ove godine slaviti samo one kampanje i projekte koji izlaze iz granica očiglednog i uprkos teškim uslovima inspirišu i proizvode najefikasniju komunikaciju sa ciljnim grupama”
Međutim, ono zbog čega je ova godina u stvari zanimljiva jeste to što će ove godine u sklopu festivala biti i Dan inovacija i Dan talenata – u skladu sa sloganom.

Tokom prvog Dana inovacija (a prijave se mogu poslati do 20.9. ovdje) biće održane besplatne edukacije na teme iz različitih oblasti biznisa, marketinga, komunikacija, digitala i medija, a vodiće ih stručnjaci iz ovih oblasti iz Srbije, regiona i Evrope.

Drugi dan – Dan talenata je takmičenje talenata iz agencija starosti do 32 godine, a takođe će biti i predavanja i edukacije. Prijave, kao i više informacija o ovom danu možete naći ovdje.

#kaktus2019 i ja kao jedna od zvaničnih blogerki i blogera
Prijavila sam se iz radoznalosti i želje da čujem neke nove stvari, upoznam nove ljude i proširim svoja iskustva i znanja. To se redovno dešava na ovakvim konferencijama. A onda je objavljen spisak blogera i blogerki i dodatno mi podigao raspoloženje jer tu ima nekih ljudi koje znam i uvijek rado srećem, a radujem se što ću upoznati i ostale. Uglavnom, spisak ekipe koja će ovo sve ispratiti na svojim blogovima i društvenim mrežama možete pogledati ovdje – https://kaktus.rs/blogeri/

cyberbosanka.me

 

(Visited 64 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments