Još jedno izdanje Omladinskog programa BH radija 1

20 jun

I ove sedmice, svaki dan, od ponedjeljka do petka, nudimo vam po pedeset minuta Omladinskog programa na BH radiju 1. Mnoštvo informacija, priloga, zanimljivih razgovora, kao i dosta dobre muzike čeka vas i u ovom, 401. izdanju OP-a.
opbhr143423-baner

Vrlo korisne, važne informacije za sve mlade koji žele napredovati u svojoj akademskoj ili poslovnoj karijeri, naučiti nešto novo, steći nova znanja i iskustva koja bi im mogla biti vrijedna u budućnosti, nudi vam dežurni informator OP-a – Infopol. Na programu svake druge srijede, a odloženo i na studomat.ba, Infopol je sadržaj kojeg ne bi trebali propuštati.

U Slobodnom poligonu OP-a ovog četvrtka (23.jun) imaćete priliku čuti razmišljanja aktivista-antifašista sa prostora Balkana koji su se nedavno okupili u Novom Sadu da bi se međusobno informirali o buđenju novog vala fašizma na ovim prostorima, te umrežavali i koordinirali svoje aktivnosti. Ko je sve bio na ovom seminaru, i šta su pričali za Omladinski slušajte u emisiji koju priprema Azem Kurtić.

Za kraj sedmice koja nas uvodi i u kalendarsko ljeto 2016. spremamo vam novi Ram Show. Tačnije sprema ga DJ Djoha, koji svoje muzičke favorite, sasvim svježu eklektičnu selekciju prezentira jednom mjesečno u OP-u. Ne propustite se informirati i uživati u super glazbi, uz obavezno što glasnije slušanje!

(Visited 97 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments