JobFair'16 je otvoren!

8 nov

Otvoren osmi po redu Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnolođkih fakulteta i ekonomije “JobFAIR ‘16-Iskoristi svoju šansu!”

U ponedjeljak, 8.novembra u Kampusu Univerziteta u Sarajevo zvanično je otvoren osmi po redu Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnolođkih fakulteta i ekonomije “JobFAIR ‘16-Iskoristi svoju šansu!”.

Svečanoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su profesori i predstavnici Elektrotehničkog fakulteta, predstavnici kompanija, predstavnici medija te organizatori i gosti. Svim prisutnim obratio se i glavni organizator Danijel Čuturić, koji je i zvanično otvorio JobFAIR ‘16.

Sajam je u toku prvog dana ponudio različite sadržaje, od prezentacija kompanija do CV radionice i simulacije intervjua, gdje su posjetioci imali priliku da se upoznaju sa predstavnicima kompanija, nauče nešto novo i unaprijede svoje vještine.

Veliki broj studenata i diplomaca je posjetio Sajam u toku prvog dana, a predstavnici kompanija su bili otvoreni za pitanja i diskusiju na razne teme.

Pridružite se i danas, jer vas čekaju mnogi zanimljivi sadržaji, a među njima i onaj koji svi željno očekujemo – interaktivna radionica Open Space Technology.

(Visited 152 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments