Druga Positive Vibes Banja Luka konferencija ispunila sva očekivanja

23 nov

Jučer je u Domu omladine održana druga konferencija Positive Vibes Banja Luka u organizaciji Inovacionog centra Banja Luka i Qlab coworking prostora. Na konferenciji su nam se predstavili mladi iz svijeta preduzetništva koji su sa učesnicima podijelili priče vrijedne prepričavanja i koji su svojim životnim pričama i iskustvima inspirisali prisutne.

Na konferenciji je učestvovalo preko 100 učesnika, koji žele da svoju budućnost grade kroz svijet preduzetništa, da pokrenu svoje ideje i koji žele da postanu dio StartUp zajednice u Banjaluci.

Cilj ove konferencije bio je da motiviše mlade za rast i razvoj, kreativnost i inovativnost, za formalno i neformalno obrazovanje, ali najviše za rad na sebi i svojim snovima. Kroz dijeljenje svojih iskustva naši govornici su svakako motivisali učesnike i podijelili sa njima interesantne i korisne informacije, čime su doprinijeli širenju StratUp zajednice u Banjaluci.

Mi smo veoma zadovoljni reakcijom učesnika i Positive Vibes je naš projekat koji će se nastaviti i u budućnosti. I učesnici i panelisti su saglasni da ova vrsta događaja doprinosi jačanju i širenju StarUp zajednice i daje motivaciju mladima da zakorače u svijet preduzetništva i da na taj način grade svoju budućnost.

Centralnoj konferenciji je prethodio „Positive Vibes Warm up Week“ u okviru kojeg su organizovane četiri radionice na kojima se tražilo mjesto više. Radionice su podržali: Bee the master consulting, Digivox – agencija za digitalni marketing, JS Guru i Stress Less.

Inovacioni centar Banja Luka i Qlab coworking prostor se zahvaljuju svima koji su podržali konferenciju Postitive Vibes Banja Luka: Pekara Manja, Red Bull, Vitinka, Bonito, Coca Cola, Virtuo, Kuvo gg, Restoran  Marco Polo i mnogi drugi

(Visited 168 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments