Djevojčica s Daunovim sindromom postala model: “Borite se za svoje snove”

7 feb

Četrnaestogodišnja Georgia Trebert iz Brazila postala je model nakon što je njena majka objavila fotografiju na društvenim mrežama. Istina, takve stvari se često događaju, međutim Georgia nije tipičan model.

Georgia Trebert iz Brazila ima Daunov sindrom i dokaz je da čovjeka ništa ne može spriječiti da ostvari svoje snove, ako se za njih bori.

“Sve je počelo sasvim slučajno. Njena fotografija koju sam postavila na Facebook postala je viralna”, ispričala je njena majka Rubia.

Georgia je danas angažovana u pet modnih agencija, a najveću popularnost stekla je na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ima više od 50.000 pratilaca.

Rubia je ispričala da je Georgia uvijek pokazivala interes za modeling i modu. Kao dijete se borila s nesigurnošću i trudila se da se uklopi u društvo. Posljednjih godina postala je smjelija i sigurnija u sebe.

“Nedavno je snimila reklamu za poznati brend iz Brazila”, rekla je Rubia.

Zahvaljujući uspjesima koje niže Georgia više nije nesigurna kao prije, međutim njena majka je zabrinuta zbog negativnih komentara koji se pojavljuju na internetu.

“Georgia je divno i veoma talentovano dijete, da nije, ne bi stigla tako daleko”, rekla je.

Njen najveći san je da u budućnosti postane pjevačica i glumica. Već je krenula na časove glume i pjevanja, a nada se da će jednog dana ostvariti sve svoje snove.

“Ne odustajte. Borite se za svoje snove i budite istrajni, jer je to jedini način da ih ostvarite”, poručila je Georgia.

www.nezavisne.com

(Visited 213 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments