Authority Partners – Superheroj u borbi za bolju budućnost

15 jun

Ne postoji osoba koja se bar jednom u životu nije poistovjetila sa nekim superherojem iz stripa ili filma. Najčešće je riječ o ljudima obučenim u kostime sa znakom na prsima koji simbolizira njihovu snagu i moć. Međutim, superheroji ne moraju biti samo ljudi, mogu to biti i kompanije koje se, u današnjem vremenu, znanjem i vještinama bore za svijetlu budućnost mladih. I da, za razliku od superheroja te kompanije nisu mit.

Jedna takva, nastala je 1998. godine iz poduzetničkog duha i ljubavi prema programiranju dvoje zaljubljenika u informacione tehnologije. Možda nema plašt, ali je svakako heroj koji ne krije svoj identitet poput drugih superheroja. Riječ je o Authority Partners-u, globalnoj softverskoj kompaniji koja više od deset godina uspješno nameće standarde u razvoju i implementaciji tehnologija.

Moć i snaga, ali i najjače oružje Authority Partners-a su ljudi, njih 200 uposlenih, koji svakodnevno razvijaju najbolja rješenja za klijente širom svijeta. Znamo da se ključ svakog uspješnog poslovanja nalazi u rukama zadovoljnih uposlenika, stoga kompanija svakodnevno nudi priliku za maksimalni profesionalni, ali i lični rast i razvoj. U prilog tome govori činjenica da je Authority Partners sedam puta zaredom bio među Najpoželjnijim poslodavcima godine.

Izvrsnost bi bio znak na prsima Authority Partners-a, jer simbolizira snagu i moć. Ta izvrsnost ne proizilazi samo od softverskih rješenja koje ova kompanija isporučuje svojim klijentima, već i iz odnosa prema lokalnoj zajednici.

Svaki superheroj ima mjesto na kojem obavlja svakodnevne zadatke. Kako Batman ima svoju pećinu, moderno uređenu sa svim atraktivnim napravama, Iron Man svoj industrijski pogon sa najnovijim tehnološkim dostignućima, tako je i sa kompanijom Authority Partners. Prostorije su opremljene savremenim tehnološkim uređajima, gdje uposlenici pored toga što ostvaruju poslovne uspjehe, imaju priliku relaksirati se, ali i zabaviti. Na čemu bi im i Batman i Iron Man mogli pozavidjeti.

Ako je izvrsnost i tvoj znak, Authority Partners tim je uvijek u potrazi za novim, talentiranim, kreativnim i dinamičnim osobama koje će imati priliku rasti i razvijati se zajedno sa Authority Partners-om, te raditi na izazovnim projektima za najuspješnije svjetske kompanije.

(Visited 871 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments