Alma Mahmutović: Balans života

20 nov

Pošalji ljudima poruku! Odzvanjalo je mjesecima u mojoj glavi. Poruku da vrijedimo. Poruku da je život toliko važan i da pokušamo uspostaviti balans života. Poruka da prihvatimo odgovornost za vlastite živote. Poruka je na kraju poslana.

Teme koje ćete moći čitati su ciljano napisane da izazovu promjenu u vama i vašoj svakodnevnici te da povećate i pronađete zadovoljstvo životnih resursa. Životni balans se odnosi na balans vremena. Kako i na koji način svoje vrijeme najbolje iskoristiti? Nažalost, manjina uspijeva u tome da spozna sva moguća oružja u cilju harmonizacije svih aspekata života.

“Balans života” govori o tome da smo mi odgovorni za svoj život, stanje naših emocija, naše psihe, duše i našeg fizičkog tijela. To je veliki posao. Da biste se izrazili i bili zadovoljni morate raditi ono što volite. A čovjek se može izraziti na različite načine.

Knjiga Balans života mlade autorice psihologinje Alme Mahmutović namijenjena je svim ljudima koji žele da spoznaju sebe, svoj unutarnji rast i razvoj. Prvenstveno, namijenjena je ljudima koji su pod stresom. Stres nas je objeručke prigrlio. Živimo u debalansu i pokušavamo iz dana u dan vratiti se u prirodnu ravnotežu. Zašto nam to ne uspijeva? Pronađite sebe u dijelovima knjige i nađite odgovore, odnosno rješenja za svoje probleme. Cijena knjige košta 10 KM. Kako dobiti knjigu ? Kontaktirajte i informišite se na kontakt telefon : 061/703-198. Alma Mahmutović

(Visited 822 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments