8 novih filmova koje bi svaki lider trebalo da pogleda ove jeseni

15 okt

Treba vam pauza od maratonskih serija, superheroja i spašavanja sveta? Ovi filmovi čije premijere čekamo ove jeseni govore nam o kreatorima, preduzetnicima, liderima – ukratko sposobnim ljudima, i o njihovim važnim lekcijama o karijeri.

Sajt Inc napravio je listu, a mi vam preporučujemo da unesete u kalendare sledeće datume i filmove. Napominjemo, premijere se odnose na one u Americi, ali ni Srbija neće mnogo zaostajati:

1.Brad’s Status

Glavni junak, Bred suočava se sa krizom srednjih godina nakon druženja sa njegovim ultra-bogatim i uspešnim prijateljima. Dok pomaže svom sinu da donese odluku o svojoj budućnosti, Bred uči umetnost balansiranja između očekivanja i ispunjenja. (Premijera: 15. septembar)

2. Battle of the Sexes

Istinita priča o meču iz 1973. godine između Bobija Rigsa (Bobby Riggs), koji je imao 55 godina u to vreme, i Bili Džin King (Billie Jean King), 29 godina. Rigs se ponašao kao šovinista, što je meč pretvorilo u borbu polova a ne u takmičenje u veštinama. (Premijera: 22. septembar)

3. Goodbye Christopher Robin

Živopisan pogled na život A.A. Milna, koji je kreirao popularnu seriju za decu “Vini Pu”. Film prati Milna i njegovog sina Kristofera Robina, čije su igračke služile kao inspiracija za priče o Puu. (Premijera 13. oktobar)

4. Marshall Thurgood

Maršal je bio prvi afro-američki pridruženi sudija Vrhovnog suda SAD-a, ali ova biografija nije ispričala tu priču. Istražuje suđenje za silovanje, 1941. godine, što je bitan momenat za tadašnjeg 32-godišnjeg advokata. (Premijera: 13. oktobar)

5. Professor Marston and the Wonder Women

Mislite da znate poreklo “Čudesne žene”? Ovaj film istražuje kako veza između doktora VIlijama Marstona i njegove žene Elizabet, i kako je njihova uzajamna ljubav, oblikovala kasnije veoma popularan serijal. (Premijera: 13. oktobar)

6. LBJ

Šta možete da naučite iz turbulentnih vremena punih konflikata? Film “LBJ” prikazuje neke od najključnijih momenata u životu 36. po redu predsednika Lindona Džonsona, od atentata na Kenedija 1963. godine i dolaska na mesto predsednika, do Vijetnamskog rata i građanskih nemira. (Premijera: 3. novembar)

7. Molly’s Game

Priča govori o Moli Blum (Moli Bloom), 26-godišnjoj devojci koja je vodila privatne pokerske igre za neke od najvećih igrača u Holivudu. Film prati njene nedaće kao preduzetnice, kada biznis počinje da se zahuktava i postaje sve ozbiljniji. (Premijera: 22. novembar)

8. Pitch Perfect 3

Kada život ne krene onako kako ste planirali, kako se oporaviti od razočarenja? Nakon što članovi a kapela grupe jedva sastavljaju kraj sa krajem u muzičkoj industriji, odlučuju da se okupe kako bi zajedno nastupali. (Premijera: 22. decembar)

Bizlife.rs

(Visited 394 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments