4 aplikacije koje bi svaki student trebao imati

28 jul

Kako u novoj akademskoj godini svoje stvari i obaveze dovesti u red? Iako nismo sigurni kako, znamo da želimo biti organiziraniji. Hoćemo li opet lijepiti post-it papiriće po knjigama ili frižideru ili ćemo sve zapisivati u neki veliki blok? Čekaj, gdje mi onaj blok koji nikad nisam koristio… Ne morate koristiti i nositi sa sobom dodatne bilježnice, svi imate pametne telefone. Ispod preporučamo neke od najboljih alata.

1. Evernote

Digitalna verzija vašeg rokovnika, planera i kalendara. Mjesto svih vaših bilješki, linkova i zadataka. Na istim bilješkama možete raditi s drugim korisnicima što ga čini interaktivnim i idealnim za timski rad.
Dostupno za: iOS, Android, OS X, Windows.
Cijena: besplatno

2. Tiny Scanner Pro: PDF Scanner App

Izvrsna aplikacija za skeniranje dokumenata i dodavanje istih u Camera Roll ili Cloud Storage na Dropbox i Google Drive. Praktično je što s njom možete pretvoriti slikane dokumente u PDF. Aplikacija je dostupna i u besplatnoj verziji.
Dostupno za: iOS i Android
Cijena: besplatno

3. Wunderlist

Postoji puno aplikacija za popisivanje obaveza koje trebamo izvršiti, tzv. to-do liste, no za većinu je Wunderlist najbolji. Ima sve korisne mogućnosti, uključujući stvaranje više popisa, surađivanje s ostalim korisnicima Wunderlista na zajedničkim projektima i postavljanje podsjetnika.
Dostupno za: iOS, Android, OS X, Windows.
Cijena: besplatno

4. Sleep Cycle alarm clock

Aplikacija za sve koji se ujutro bude mrzovoljni. Tijekom spavanja prolazimo kroz različite stadije sna i ovisno o stadiju unutar kojeg se probudimo osjećat ćemo se odmorno ili pak umorno. Sleep Cycle analizira vaš ciklus spavanja i budi vas u najboljem trenutku kako bi vaše jutro doista bilo “dobro jutro”.
Dostupno za: iOS, Android.
Cijena: $1,05.

Želimo vam uspješan početak sljedeće akademske godine za koju ćete se, naravno, na vrijeme pripremiti i ustrajati u novim odlukama! 🙂

Kampus.hr

(Visited 446 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments