Uspješno završena Coca-Colina podrška mladima u Mostaru

18 apr

Dvodnevni program “Coca-Colina” podrška mladima u Bosni i Hercegovini održana je u Mostaru. Riječ je o programu osnaživanja mladih koji se ove godine realizuje u deset gradova širom Bosne i Hercegovine.

“Coca-Colina” podrška mladima je program koji već drugu godinu aktivan u Bosni i Hercegovini. Prošle godine je taj program obuhvatio 200 mladih u Sarajevu i Banja Luci, a zbog velikog interesovanja programom smo za ovu godinu obuhvatili 500 mladih u Bosni i Hercegovini. Projekt je namijenjen mladim ljudima u dobi od 18 do 30 godina, s fokusom na nezaposlene i mlade koji su završili školovanje, kojima će program pomoći u stjecanju i unapređenju znanja i vještina i omogućiti im bolje kompetencije za rad na tržištu”, rekao je za Radio gradska mreža (RGM), rukovodilac prodaje Coca-Cole HBC B-H za prodajnu regiju Mostar Moamer Hebibović.

Prva radinioca, od planiranih deset bh. gradova, održana je u Sarajevu, u Banja Luci je bila druga po redu, a nakon Mostara preostalih sedam održat će se do kraja septembra 2018. godine.

Mostarski.ba

(Visited 230 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments