10 poznatih kojima ne pada na pamet da koriste društvene mreže i internet

21 apr

Dok većina zvezda u Holivudu svakodnevno koristi Tviter (Twitter) i Fejsbuk (Facebook), postoje i oni koje ne žele da budu deo cirkusa društvenih mreža. Neki ne žele uopšte da imaju veze sa tehnologijom. Jedan od njihovih najčešćih odgovora jeste da ne žele da upadaju u zamku da guglaju svoje ime i nerviraju se dok čitaju tekstove i komentare.

Kristofer Voken (Christopher Walken)

U intervjuu za „Newsweek“ Kristofer Voken je rekao da je vrlo „miroljubivo“ to što ne koristi računar. Žena mi je rekla, pošto ona ima računar, da mogu sebe da pretražim na pretraživaču, da mogu da radim sve te mazohističke stvari. Ali, nemam takvo iskušenje.“

Vinona Rajder (Winona Ryder)

Zvezda, između ostalog i, serije „Stranger Things“ kaže da skoro nikada ne koristi internet, kao ni računar. „Imam mejl na telefonu, i to je sve. Nikada ne čitam blogove.“

 

Anđelina Džoli (Angelina Jolie)

Pre nekoliko godina, Džolijeva je priznala da ne zna ni kako da uključi računar, a 2011. godine je rekla za „USA Today“ da je prvi put pretraživala Amazon, i da je bila iznenađena opcijama.

 

Bred Pit (Brad Pitt)

Kao i njegova bivša supruga, Pit je rekao da ne zna kako računar radi i da ne želi da učestvuje u onome što naziva „mašina publiciteta“.

To je ceo jedan drugi entitet koji vas uvlači u sebe,“ rekao je za „Newsweek“ 2009. godine, „Morate da prodajete svoju robu. To je nešto u čemu se nikada nisam pronalazio.“

Džordž Kluni (George Clooney)

Kluni je poznat protivnik Fejsbuka i Tvitera. O otvaranju naloga na društvenim mrežama Kluni je, verovali ili ne, rekao:

„Pre bih imao rektalni pregled uživo na TV-u i to od druškana sa hladnim rukama nego Fejsbuk stranicu.“ Za „Esquire“ je o Tviteru rekao sledeće: „Mislim da je svako ko je poznat moron ako je na Tviteru.“

Rejčel Mekadams (Rachel McAdams)

Mekadamsova je 2009. godine izjavila da vesti sluša na radiju, i da ne poseduje TV, kao i da je vrlo loša u slanju mejla.

 

Eminem

Eminem je za „Spin“ 2010. godine dao svoje razloge zbog kojih ne želi da uči da koristi računar.

„Evo zašto ne želim da znam kako se koristi računar. Ako to naučim, po ceo dan ću biti na tom s**nju, gledajući komentare o sebi, i to će me izludeti.“

 

Šejlin Vudli (Shailene Woodley)

Ova mlada dama zvezda je HBO serije „Big Little Lies“, kao i futurističke trilogije „Divergent“. Za „The Daily Beast“ je rekla da retko koristi internet, nema telefon, i generalno nije neki fan tehnologije. „Što se više klonite tehnološkog buzza, više slobode imate,“ rekla je Šejlin Vudli.

Džejk Džilenhol (Jake Gyllenhaal)

Pre dve godine, Džilenhol je za „USA Today“ izrazio svoju frustraciju jer deluje da ljudi više vremena provode na telefonu nego što se uključuju u svoje neposredno okruženje.
„Svi gledamo dole. Niko ne gleda gore.“

Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence)

Dženifer Lorens je za BBC rekla da nije baš dobra u korišćenju telefona, mejlova i novih tehnologija, pa joj je otvaranje naloga na Tviteru nezamislivo. To je bilo 2014. godine, ali Lorensova se nije predomislila ni do danas.

 

Bizlife.rs

(Visited 245 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments